InstagramFacebook

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Teemme yhteistyötä laajasti vaikuttajamarkkinointiin liittvien tahojen kanssa. Tässä yhteistyökumppanimme.

MARKETING FINLAND

Marketing Finland on markkinointia ja viestintää tekevien ja ostavien yritysten verkosto. He kuuluvat kansainvälisiin WFA-, EACA- ja ICCO-verkostoihin yli 400 jäsenensä kera, jotka edustavat yli 90 % Suomessa tehdyistä markkinoinnin ja viestinnän ostoista. Marketing Finlandin jäseninä on brändejä, markkinointi-, viestintä-, mediatoimistoja, tuotantoyhtiöitä sekä vaikuttajayhteisöjä.

Lue lisää Marketing Finlandin toiminnasta täältä.

SOMELAW

Somelaw on hyvällä feng shuilla varustettu lakitoimisto, joka haluaa varmistaa, että kaikilla on mahdollisuus toimia oikein. Somelawlla halu toimia oikein ei maksa maltaita ja avun saaminen tapahtuu matalalla kynnyksellä. Somelawn erikoistumisalaa on vaikuttajamarkkinointi, markkinointi, sosiaalinen media, immateriaalioikeudet ja sopimusasiat. 

VAMAn jäsenenä saat 10% alennuksen työn hinnasta.

Boksi on verkkoalusta, jossa sosiaalisen median vaikuttajat ja sisällöntuottajat voivat tienata rahaa tekemällä vaikuttajakampanjoita ja sisällöntuotantoprojekteja suosikkibrändeille, kuten Wolt, Lidl, Lumene ja Burger King. Alustalle liittyminen on ilmaista ja avointa kaikille – kampanjoita tekevät niin nanovaikuttajat kuin satojen tuhansien seuraamat henkilöt. Kaikki kampanjoihin liittyvä on kätevästi samassa paikassa, ja palkkioiden maksut tapahtuvat täsmällisesti ja turvallisesti alustan kautta.

VAMAN jäsenenä saat liittyessäsi 20 € Boksin lompakkoosi ensimmäisen kampanjan yhteydessä.

VAIKUTTAJAMEDIA

Vaikuttajamedia tarjoaa Suomen monipuolisimmat somekoulutukset vaikuttajille ja yrittäjille. 

Vaikuttajamediaan kuuluu myös blogiportaali jossa kirjoittaa yli 60 bloggaajaa. Hae mukaan yhteisöömme: info@vaikuttajamedia.fi 

Saat VAMAn jäsenenä 25% alennusta Vaikuttajamedian koulutuksista. 

 

Voulio

Voulio

Tarjoamme graafisen suunnittelun ja digimarkkinoinnin palveluita myös vaikuttajille. Bannerit, profiilien ilmeet, Canva-pohjat (esim. mediakortit, tarjoukset, raportit) ja muut työt onnistuvat käden käänteessä. Myös miljöökuvaukset, esimerkiksi asukuvat, onnistuvat Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä.

Saat 15 % alennuksen työn hinnasta ollessasi VAMAN jäsen.

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!