InstagramFacebook

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Teemme yhteistyötä laajasti vaikuttajamarkkinointiin liittvien tahojen kanssa. Tässä yhteistyökumppanimme.

MARKETING FINLAND

Marketing Finland on markkinointia ja viestintää tekevien ja ostavien yritysten verkosto. He kuuluvat kansainvälisiin WFA-, EACA- ja ICCO-verkostoihin yli 400 jäsenensä kera, jotka edustavat yli 90 % Suomessa tehdyistä markkinoinnin ja viestinnän ostoista. Marketing Finlandin jäseninä on brändejä, markkinointi-, viestintä-, mediatoimistoja, tuotantoyhtiöitä sekä vaikuttajayhteisöjä.

Lue lisää Marketing Finlandin toiminnasta täältä.

SOMELAW

Somelaw on hyvällä feng shuilla varustettu lakitoimisto, joka haluaa varmistaa, että kaikilla on mahdollisuus toimia oikein. Somelawlla halu toimia oikein ei maksa maltaita ja avun saaminen tapahtuu matalalla kynnyksellä. Somelawn erikoistumisalaa on vaikuttajamarkkinointi, markkinointi, sosiaalinen media, immateriaalioikeudet ja sopimusasiat. 

Somelaw tarjoaa VAMAn jäsenille -10% vaikuttaja- ja yhteistyösopimuksesta!

https://somelaw.fi/palvelu/vaikuttajasopimus/ 

TIIA KONTTINEN / BLOGGAAJASTA AMMATTILAISEKSI™

TIIA KONTTINEN / BLOGGAAJASTA AMMATTILAISEKSI™

Tiia Konttinen on luonut Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksen, jonka avulla hän on kouluttanut yli 1300 bloggaajaa menestyvän blogin rakentamiseksi! Vuosien aikana hän on kouluttanut yli 3000 henkilöä bloggaamisen ja sen kaupallistamisen saloihin.

Saat VAMAN jäsenenä 60 minuutin sparrihetken hintaan 97 € (sis. Alv), norm. 197 € (sis alv).

 

VAIKUTTAJAMEDIA

Vaikuttajamedia tarjoaa Suomen monipuolisimmat somekoulutukset vaikuttajille ja yrittäjille. 

Vaikuttajamediaan kuuluu myös blogiportaali jossa kirjoittaa yli 60 bloggaajaa. Hae mukaan yhteisöömme: info@vaikuttajamedia.fi 

Saat VAMAn jäsenenä 25% alennusta Vaikuttajamedian koulutuksista. 

 

Voulio

Voulio

Tarjoamme graafisen suunnittelun ja digimarkkinoinnin palveluita myös vaikuttajille. Bannerit, profiilien ilmeet, Canva-pohjat (esim. mediakortit, tarjoukset, raportit) ja muut työt onnistuvat käden käänteessä. Myös miljöökuvaukset, esimerkiksi asukuvat, onnistuvat Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä.

Saat 15 % alennuksen työn hinnasta ollessasi VAMAN jäsen.

Zoner

ZONER

Zonerilta saa kaiken tarvittavan oman WordPress-blogin perustamiseen: kotisivutilan, verkkotunnuksen ja sähköpostin kätevästi samassa paketissa. Zoner tunnetaan nopeasta 24/7 asiakaspalvelusta ja heillä on jo yli 27 000 tyytyväistä asiakasta.

Zoner tarjoaa 20% lisäalen vaikuttajille. Tarjoukseen kuuluu Webhotelli Mini (aloittavat vaikuttajat) tai WP.one Starter (edistyneemmät vaikuttajat). Tarjoushinta annetaan 1. sopimuskaudesta, joka on yleensä 12 kk. Tarjous toteutetaan jäsenten kuponkikoodilla.

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!