InstagramFacebook

JÄSENYYS

VAMA Network on Suomen ensimmäinen, kokonaisvaltainen vaikuttajien tietopankki, tuki ja yhteisö oman ammattitaidon kehittämisessä.

Missionamme on ajaa vaikuttajien etuja kehittämällä heidän ammattitaitoaan, tukea alan kehitystä ja edistää vaikuttajien yhteisöllisyyttä.

Teemme laajasti yhteistyötä eri vaikuttajamarkkinointiyritysten ja ammattilaisten kanssa.

KENELLE JÄSENYYS SOPII?

Jäsenyydellä ei ole ikärajaa, pärstäkerrointa eikä muitakaan rajoituksia. Kuka tahansa vaikuttaja ja vaikuttajaksi haluava voi liittyä jäseneksi!

Eniten hyötyä jäsenyydestä saavat kuitenkin he, jotka ovat kiinnostuneita vaikuttajana toimimisesta, ovat taipaleensa alkupuolella tai sitä jonkin aikaa jo tehneet, mutta haluavat viedä oman tekemisensä niin sanotusti seuraavalle tasolle!

Myös kokeneemmat vaikuttajat saavat varmasti osansa irti kattavasta tietopankistamme sekä etenkin yhteisöstä, jossa keskustella kollegoiden kanssa ja luodaan suhteita. Kuka tietää, kenties seuraava kuvauskaveri tai yhtiökumppani löytyy tästä ryhmästä!

VAMAN JÄSENEDUT

TIETOPANKKI

Tietopankin tavoitteena on antaa sinulle kaikki se tieto vaikuttamisesta mitä olet aikaisemmin joutunut etsimään monesta eri paikasta. Oliko kyse kaupallisten yhteistöiden merkitseminen, vaikuttajan verotus, kuinka rakentaa vaikuttajabrändi, miten SEO-optimoida blogi tai YouTube-kanava. Mm. nämä ja paljon muuta löydät VAMAn tietopankista.

Tietopankkiamme on luomassa ja kasvattamassa joukko alan ammattilaisia. Jokainen webinaari kerryttää lisää materiaalia videomuodossa opiskeltavaksi.

TAPAHTUMAT

Järjestämme vähintään aina kuun toisena keskiviikkona klo 17.30 jäsenille suunnatun webinaarin tai live-tapahtuman, eli VAMALTAMAT!

VAMALTAMISSA käsitellään aina alan ajankohtaisia aiheita ja mukana nähdään vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisia pöydän molemmin puolin.

NEUVONTA

VAMAn jäsenet saavat neuvontaa ja vinkkejä vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisilta mm. VAMALTAMAT-webinaareissa, tietopankista ja yhteistyökumppaneiden palveluista. Neuvoja jaetaan myös yhteisössämme!

Tarjoamme neuvontaa sekä osana jäsenyyttä, että erikseen ostettuna, myös yhteistyökumppaneidemme kautta.

YHTEISÖ

Vain VAMA-jäsenyyden ostaneille vaikuttajille suunnatussa Facebook-ryhmässä pääsee kysymään neuvoa, keskustelemaan ja verkostoitumaan muiden vaikuttajien kanssa.

Tavoitteemme on pitää yhteisö mahdollisimman vaikuttaja-painotteisena. Emme esimerkiksi hyväksy brändien, toimistojen tai yritysten omia mainoksia ja moderoimme ryhmää jatkuvasti.

TIETOPANKISTA LÖYDÄT TIETOA MM. SEURAAVISTA AIHEISTA

Vaikuttajamarkkinointi VAMA Network

JÄSENYYDEN TILAAMINEN

Vuosijäsenyys on 149 € (sis alv.) ja se on voimassa vuoden (365 päivää) tilin luontihetkestä.

Liity jäseneksi alla olevalla lomakkeella!

Huomioithan, että tilaus on sitova, joten tutustu ehtoihimme ennen sen täyttöä. Jäsenyys on tarkoitettu vain vaikuttajille ja vaikuttajaksi haluaville. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä hakemusta mikäli koemme, että jäsenyydestä yrittää hyötyä toimiston, brändin yms. edustaja. 

Lomakkeen täytön jälkeen aktivoimme tilisi n. kahden arkipäivän sisällä. Lähetämme sinulle jäsenyyden laskun sähköpostitse 14 vrk maksuajalla. Mikäli haluat maksaa jäsenyyden kahdessa osassa, lähetäthän siitä sähköpostia lomakkeen täytön jälkeen pikimmiten tiimi@vamanetwork.fi.

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!