InstagramFacebook

JÄSENYYS

VAMA Network on Suomen ensimmäinen, kokonaisvaltainen vaikuttajien tietopankki, tuki ja yhteisö oman ammattitaidon kehittämisessä.

Missionamme on ajaa vaikuttajien etuja kehittämällä heidän ammattitaitoaan, tukea alan kehitystä ja edistää vaikuttajien yhteisöllisyyttä.

Teemme laajasti yhteistyötä eri vaikuttajamarkkinointiyritysten ja ammattilaisten kanssa.

TILAA JÄSENYYS

JÄSENYYS

Saat ostohetkestä kuukauden verran käyttää jäsenyyttä ja se on niin kauan voimassa, kunnes perut jäsenyyden. Kuukausijäsenenenä kynnys testata sen hyötyjä on matalampi, sillä sitoutumisaika on lyhyempi!

14,90 € / kuukausi (sis alv)

TILAA JÄSENYYS

KENELLE JÄSENYYS SOPII?

Jäsenyydellä ei ole ikärajaa, pärstäkerrointa eikä muitakaan rajoituksia. Kuka tahansa vaikuttaja ja vaikuttajaksi haluava voi liittyä jäseneksi!

Eniten hyötyä jäsenyydestä saavat kuitenkin he, jotka

1. ovat kiinnostuneita bloggaajana, tubettajana, TikTokkaajana tai ylipäätään sisällöntuottajana toimimisesta tai jo kevyesti taivaltaan aloitelleet
2. ovat sisältöä jo tehneet jonkin aikaa, mutta haluavat viedä oman tekemisensä niin sanotusti seuraavalle tasolle!

Myös kokeneemmat vaikuttajat saavat varmasti osansa irti kattavasta tietopankistamme sekä etenkin yhteisöstä, jossa keskustella kollegoiden kanssa ja luodaan suhteita.

Kuka tietää, kenties seuraava kuvauskaveri tai yhtiökumppani löytyy tästä ryhmästä!

VAMAN JÄSENEDUT

TIETOPANKKI

Tietopankin tavoitteena on tarjota kaikki se tieto vaikuttamisesta mitä on aikaisemmin joutunut etsimään monesta eri paikasta ja jota ei välttämättä ole aiemmin kirjattu mihinkään. Voit selata sisältöä ennakkoon mm. Somekanaviemme kautta.

Tietopankkia on luomassa ja kasvattamassa joukko alan ammattilaisia, jonka lisäksi jokainen webinaari kerryttää lisää materiaalia videomuodossa opiskeltavaksi.

TAPAHTUMAT

VAMALTAMAT käsittelevät alan ajankohtaisia aiheita vierailevien tähtien kanssa. Tapahtuma järjestetään verkon välityksellä tai livenä.

VAMALTAMISSA käsitellään aina alan ajankohtaisia aiheita ja mukana nähdään vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisia pöydän molemmin puolin!

YHTEISTYÖKUMPPANEIDEMME EDUT

Yhteistyökumppanimme laajenevat alati, joka tarkoittaa myös alati lisääntyviä etuja eri yrityksiltä VAMAN jäsenille.

Jokainen kumppanuus valitaan niin, että se tuo ammatillista hyötyä jäsenelle. Tällä hetkellä kumppaneitamme ovat mm. Somelaw, Marketing Finland ja Zoner.

30 MINUUTIN SPARRIHETKI

Jokainen uusi jäsen, sekä jäsenyyden uusiva VAMALAINEN saa 30 minuutin sparrihetken haluamastaan aiheesta kerran vuodessa. Kuukausijäsenien tulee olla ollut yhtäjaksoisesti jäsen 4 kk ajan.

Aiheita ei ole rajattu mitenkään, vaan sparri voi käsitellä joko useampaa aihetta, olla analyysihetki nykyisistä profiileista tai koostua hyvin tarkasti vain yhdestä aiheesta.

Kurkista tietopankkiin!

Nyt voit kurkistaa suoraa tietopankkiin ja nähdä jokaisesta aihealueesta pienen maistiaisen. Aihealueita on neljä: Vaikuttajamarkkinointi & Brändi, Kanavat, PR & Kaupallisuus sekä Juridiikka & verotus.

Tietopankki koostuu pääasiassa tekstistä, mutta myös kuvista, videoista sekä ladattavista materiaaleista.

Meillä on esimerkiksi jäsenten käyttöön tarkoitettu raporttipohja ja jokainen VAMALTAMA-webinaari kerryttää videokirjastoamme.

KURKISTA SISÄLTÖÖN

Palautteita vaikuttajilta

Näin vaikuttajat ovat arvioineet VAMAN tietopankin ja VAMALTAMIEN sisältöä!

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan palvelua käyttäneiltä asiakkailta.

”Siis wau, se on eka sana joka tulee mieleen kun oon käynyt läpi VAMAN nettisivuja. Jokaisen vaikuttajan urasta haaveilevan pitäisi ainakin olla Vaman jäsen sillä tieto joka sivuilla on aivan timanttista. Ja toki myös kokeneemman vaikuttajan.

Itse sain ainakin todella paljon hyviä vinkkejä ja näkökulmia asioihin. Vamaltamat vaikuttivat myös todella hyviltä ja sisällöt tuleviin Valmaltamiin oli ihan huippuja.”

@henriikkajohanna
11,2k seuraajaa Instagramissa

”Tietopaketti oli tosi kattava! Itse pidin erityisesti PR & KAUPALLISUUS osiosta, joka tarjosi minulle (monta vuotta somea tehneellekin!) uutta tietoa selkeästi jaoteltuna! + vinkkejä esim yhteistöiden raportointiin. Koulutukset ja alekoodit koulutuksiin tuovat hyvää lisä arvoa VAMA jäsenyydelle.

Upeaa, että nyt ylipäätään löytyy tällainen sivusto, jossa on KAIKKI näin laajasti toimialan sisäiset käytännöt.”

@vilmavaakanainen
4,3k seuraajaa Instagramissa

”VAMA tietopankki on kattava perustietopaketti monesta aihealueesta ja itseäni on erityisesti ilahduttanut miten sitä selkeästi päivitetään jäseniä ja palautetta kuunnellen. Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea hyödyllistä pidempiaikainen jäsenyys tuo tullessaan!”

@kaviaarista_arkeen
4,6k seuraajaa Instagramissa

JÄSENYYDEN TILAAMINEN

Kuukausi- ja vuosijäsenyys uusiutuu automaattisesti joka kuukausi ellei niitä erikseen peruta.

Huomioithan, että tilaus on sitova, joten tutustu ehtoihimme ennen tilaamista. Jäsenyys on tarkoitettu vain vaikuttajille ja vaikuttajaksi haluaville. Pidätämme oikeuden perua tilauksen mikäli koemme, että jäsenyydestä yrittää hyötyä toimiston, brändin yms. edustaja. 

TILAA JÄSENYYS

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!