InstagramFacebook

Kurkkaa tietopankkiin!

Ohessa näet tietopankin sisällön koko komeudessaan.

Pääset selaamaan eri osa-alueiden sisältöjä tätä kautta tarkemmin ja mm. näkemään jokaisen kohdan sisällysluettelon.

Halutessasi oikeasti pääsyn lukemaan eri osa-alueiden tietoutta, tutustu jäsenyyteen!

VAIKUTTAJAMARKKINOINTI

Suosittelemme etenkin aloitteleville vaikuttajille vahvasti tätä osiota, jossa käymme koko alaa lävitse hyvin laajasti ja yksityiskohtaisesti. Käsittelemme mm. vaikuttajamarkkinointistrategiaa, miten yritykset kiinnostuvat vaikuttajasta ja pääset syventymään yhteistöiden myyntiin yrityksille.

KANAVAT

Klikkaa kanavaa josta haluat oppia lisää ja pääset syventymään aiheeseen!

KAUPALLISUUS

Tässä osiossa keskitymme laajasti kanavien kaupallistamiseen, yhteistyökumppaneiden kanssa toimimiseen ja PR-toimintaan.

JURIDIIKKA JA SOPIMUKSET

Mikäli haasteenasi on vaikuttajatoimien verotus, erilaiset sopimuskiemurat, vaikuttajamarkkinoinnin valvonta tai kaipaat suoria linkkejä epäselvyyksiin, löydät avun tästä osiosta!

Sopiiko jäsenyys sinulle?

Kuka tahansa vaikuttaja ja vaikuttajaksi haluava voi liittyä jäseneksi!

Eniten hyötyä jäsenyydestä saavat kuitenkin he, jotka

1. ovat kiinnostuneita bloggaajana, tubettajana, TikTokkaajana tai ylipäätään sisällöntuottajana toimimisesta tai jo kevyesti taivaltaan aloitelleet
2. ovat sisältöä jo tehneet jonkin aikaa, mutta haluavat viedä oman tekemisensä niin sanotusti seuraavalle tasolle!

Myös kokeneemmat vaikuttajat saavat varmasti osansa irti kattavasta tietopankistamme sekä etenkin yhteisöstä, jossa keskustella kollegoiden kanssa ja luodaan suhteita.

Teemme myös laajasti eri vaikuttajien työtä kehittävien tahojen kanssa yhteistyötä! Yhteistyökumppaneinamme ovat mm. Marketing Finland, Somelaw sekä Vaikuttajamedia.

 TUTUSTU KAIKKIIN JÄSENETUIHIN

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Palautteita vaikuttajilta

Näin vaikuttajat ovat arvioineet VAMAN tietopankin ja VAMALTAMIEN sisältöä!

Esitetyt arvostelut ja lupa niiden käyttöön on pyydetty ja saatu suoraan palvelua käyttäneiltä asiakkailta.

”Siis wau, se on eka sana joka tulee mieleen kun oon käynyt läpi VAMAN nettisivuja. Jokaisen vaikuttajan urasta haaveilevan pitäisi ainakin olla Vaman jäsen sillä tieto joka sivuilla on aivan timanttista. Ja toki myös kokeneemman vaikuttajan.

Itse sain ainakin todella paljon hyviä vinkkejä ja näkökulmia asioihin. Vamaltamat vaikuttivat myös todella hyviltä ja sisällöt tuleviin Valmaltamiin oli ihan huippuja.”

@henriikkajohanna
11,2k seuraajaa Instagramissa

”Tietopaketti oli tosi kattava! Itse pidin erityisesti PR & KAUPALLISUUS osiosta, joka tarjosi minulle (monta vuotta somea tehneellekin!) uutta tietoa selkeästi jaoteltuna! + vinkkejä esim yhteistöiden raportointiin. Koulutukset ja alekoodit koulutuksiin tuovat hyvää lisä arvoa VAMA jäsenyydelle.

Upeaa, että nyt ylipäätään löytyy tällainen sivusto, jossa on KAIKKI näin laajasti toimialan sisäiset käytännöt.”

@vilmavaakanainen
4,3k seuraajaa Instagramissa

”VAMA tietopankki on kattava perustietopaketti monesta aihealueesta ja itseäni on erityisesti ilahduttanut miten sitä selkeästi päivitetään jäseniä ja palautetta kuunnellen. Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea hyödyllistä pidempiaikainen jäsenyys tuo tullessaan!”

@kaviaarista_arkeen
4,6k seuraajaa Instagramissa

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!