InstagramFacebook
Artikkelin VAMALTAMAT ovat nyt avoinna kaikille pääkuva

VAMALTAMAT ovat nyt avoinna kaikille

24.10.2022 / Uutiset

Kyllä, se on totta! Tuleviin vaikuttajille suunnattuihin webinaareihimme voi nyt rekisteröityä kuka tahansa livenä kuuntelemaan! Näissä webinaareissa jokainen voi opiskella vaikuttajaksi, bloggaajaksi, tubettajaksi, tiktokkaajaksi sekä someammattilaiseksi tulemista ja jokainen vaikuttaja löytää varmasti jotakin, jonka avulla kehittää brändiään!

”Missiomme on ajaa vaikuttajien etuja heidän ammattitaitoaan kehittämällä, tukemalla alan kehitystä ja edistämällä yhteisöllisyyttä. Siksi päätimme avata loput syksyn VAMALTAMA-webinaarit kaikille livenä katsottaviksi!”

Hanna, VAMA Networkin markkinointijohtaja

Olemme tänä vuonna testanneet kerran kuussa pidettävää webinaarikonseptia ja todenneet sen hyväksi kanavaksi sekä kerryttää tietopankkia webinaareissa, että kasvattaa yhteisöllisyyttä jäsentemme sekä vieraiden kesken mm. Facebook-ryhmämme sekä sertifikaatin ja badgen lisäksi.

Tietopankkimme on jo kesän alun jälkeen karttunut jo viiden eri aihealueen nauhoitteella! Webinaarit, joissa on ollut alan vieras paikalla, ovat saaneet eniten kiitosta.

Hyvä esimerkki on viimeisin Riina Keinonen-Mäkelän webinaari Vaikuttajamarkkinoinnista ja -PR:stä viestintätoimiston näkökulmasta, josta saimme palautetta sähköpostilla asti: Webinaari oli hyvin mielenkiintoinen! En ihan ehtinyt alusta asti mukaan ja jouduin hiukan ennen webinaarin loppua lähtemään joten ihan viimeiset 5 min taisi jäädä näkemättä. Pr-toimistot ovat mielestäni hyvin mielenkiintoiset ja pr-toimistojen toiminta ja yhteistyö vaikuttajien kanssa on kiinnostanut itseäni. 

Etenkin tämän palautteen jälkeen rupesimme pohtimaan, että missiomme täyttyäkseen paremmin, olisi webinaareista varmasti hyötyä jokaiselle vaikuttajalle ja sellaiseksi haluavalle. Palautteen jättäjä ei nimittäin ollut jäsen, mutta oli vaikuttaja joka kaipasi apua työssään. Siksi päätimmekin, että jokainen voi rekisteröityä nyt loppusyksyn webinaareihin livenä kuulemaan lisää kahdesta upeasta aiheesta!

Ilmoittautumiset eivät sido ostamaan jäsenyyttä, mutta nauhoitteet jäävät vain jäsenien katsottavaksi tietopankkiin. Vuoden 2023 tapahtumakalenteri lanseerataan myöhemmin, mutta tälle vuotta meillä on varastossa yksi upea vieras ja kaksi upeaa sessiota!

Loppuvuoden tapahtumakalenteri:

Pauliina Ollari Adtraction Miten toteuttaa tehokasta affiliatemarkkinointia

Pauliina Ollari, Adtraction: Miten toteuttaa tehokasta affiliatemarkkinointia

Pauliina on toiminut vaikuttajien kanssa vuosia ja kertoo nyt miten toteuttaa tehokasta affiliatemarkkinointia. Tämän webinaarin jälkeen muun muassa:

Lue lisää ja rekisteröidy.

Ps. Pauliinan webinaariin rekisteröityneille jaamme alekoodin 12kk jäsenyyttä varten!

Näin koostat kattavan kampanjaraportin

Johanna & Hanna: Näin koostat kattavan kampanjaraportin

Joulukuussa paneudumme kampanjaraporttien syövereihin! Keskitymme kertomaan mm.

Lue lisää ja rekisteröidy. 

Etkö ole vielä jäsen?

VAMA Networkin jäsenyys kannattaa, sillä sen avulla saat mm.

Tutustu muihinkin jäsenetuihimme täällä ja lunasta paikkasi Suomen ensimmäisessä vaikuttajien tietopankissa ja yhteisössä!

VAMA Network on vuonna 2022 perustettu vaikuttajille suunnattu verkkoalusta. VAMAN tavoitteena on olla kaikkien vaikuttajien ja vaikuttajiksi haluavien ensisijainen tietopankki, tuki ja yhteisö kaikessa vaikuttamiseen liittyvässä. VAMA Network on osa Vaikuttajamedia Suomi Oy:ta.

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!