InstagramFacebook
Artikkelin VAMA Network tuo vaikuttajille suunnatun tietopankin ensimmäisenä Suomessa pääkuva

VAMA Network tuo vaikuttajille suunnatun tietopankin ensimmäisenä Suomessa

13.5.2022 / Uutiset

VAMA Network on Suomen ensimmäinen vaikuttajille ja vaikuttajiksi tähtääville suunnattu palvelu, joka toimii vaikuttajien ensisijaisena tietopankkina oman ammattitaidon kehittämisessä.

“Tahdomme omalta osaltamme olla kehittämässä vaikuttajamarkkinointia vaikuttajien kautta tuottamalla heille puolueetonta tietoa asiantuntijoilta ja vaikuttajilta. Aikaisemmin tietoa on joutunut kahlaamaan eri sivustoilta miettien mikä nyt pitääkään paikkaansa. Halusimme luoda vaikuttajille alustan, josta he saavat kaiken tarvitsemansa tiedon vaikuttamisesta, kaupallisista yhteistöistä, sopimuksista – aina hinnoitteluun,” kertoo VAMA Networkin perustaja Johanna Tolppola.

VAMA Networkin missio on ajaa vaikuttajien etuja kehittämällä heidän ammattitaitoaan, tukemalla alan kehitystä ja edistämällä yhteisöllisyyttä. Alustalle voi ostaa vuosijäsenyyden, jonka jälkeen pääsee käsiksi laajaan tietopankkiin, josta löytyy tietoa mm. vaikuttamisesta eri somekanavissa, brändin rakentamisesta ja kaupallisista yhteistöistä. Tietopankin lisäksi jäsen saa pääsyn alan webinaareihin ja osaksi VAMAn yhteisöä. 

“Olen toiminut vaikuttajana noin kymmenen vuotta ja tehnyt töitä myös pöydän toisella puolella Suomessa ja kansainvälisesti. Etenkin ulkomailla, esimerkiksi Iso-Britannissa ja Yhdysvalloissa, vaikuttajamarkkinointikulttuuri on harppauksia edellä Suomeen verrattuna. Sekä yritykset, että vaikuttajat ovat huomattavasti valveutuneempia työhönsä vaikuttavista lainsäädännöistä sekä mahdollisuuksista, joita vaikuttajamarkkinoinnilla on tarjota. Haluan pystyä tuomaan tätä ammattimaisempaa kulttuuria myös Suomeen, jotta etenkin vaikuttajat ja sellaiseksi haluavat ymmärtäisivät alaa laajemmin ja voivat halutessaan kehittyä siinä ammattilaisiksi, kenties neuvoen jopa omia yhteistyöyrityksiä ja luoden muutosta koko vaikuttajamarkkinointikentässä,” kertoo VAMA Networkin toinen perustaja Hanna Voutilainen.

VAMA Network palvelu julkaistiin 20.5.2022 osoitteessa www.vamanetwork.fi

 

Lisätietoja

Johanna Tolppola
Toimitusjohtaja, perustaja
+358 40 774 0191
johanna@vamanetwork.fi

Hanna Voutilainen
Markkinointijohtaja, perustaja
+ 358 50 435 6927
hanna@vamanetwork.fi

 

VAMA Network on vuonna 2022 perustettu vaikuttajille suunnattu verkkoalusta. VAMAN tavoitteena on olla kaikkien vaikuttajien ja vaikuttajiksi haluavien ensisijainen tietopankki, tuki ja yhteisö kaikessa vaikuttamiseen liittyvässä. VAMA Network on osa Vaikuttajamedia Suomi Oy:ta.

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!