InstagramFacebook
Artikkelin Tietopankki laajenee kahdella osa-alueella pääkuva

Tietopankki laajenee kahdella osa-alueella

9.6.2022 / Uutiset

VAMA lanseerattiin aivan juuri, mutta kuten tapoihimme kuuluu, olemme jo laajentaneet tietopankin sisältöä uusiin aihealueisiin ja olemme päivittäneet nykyisiä entistä kattavammiksi! 

Näiden lisäksi ensimmäiset VAMALTAMAT on nyt vietetty ja aiheen ‘10 vinkkiä tilisi kaupallistamiseen’ video on nyt päivitetty sille sopivaan paikkaan aiheen ‘Oman kanavan kaupallistaminen’ -alle (vain jäsenille).

Koska tämä ensimmäinen webinaari oli kaikille julkinen, voit tilata sen nauhoitteen itsellesi täältä. Webinaariin ennakkoon ilmoittautuneet ovat juuri saaneet nauhoitteen sähköpostiinsa.

Managerin hankinta

Managerin hankkiminen saattaa tulla ajankohtaiseksi etenkin silloin, kun tuntee oman työaikansa olevan riittämätön kaupallisuuden ja PR:n hoitamiseen, mutta se on kuitenkin hoidettava mallikkaasti ja nopeasti. 

Kerromme mm. mitä manageri ylipäätään tekee, mitä erityisominaisuuksia vaikuttajien managereilla on, kuinka löytää itselle sopiva manageri, mitä ottaa huomioon managerisopimusta tehdessä ja mitä tehdä, jos oma manageri onkin “laitettava vaihtoon.”

Kirjautuneena jäsenenä pääset lukemaan sivun tästä.

Vaikuttajamarkkinointi tavoitteet ja mittarit

Yllä esimerkissä Tavoitteet ja mittarit-sivun aloituksesta sekä sisällysluettelon ulkoasusta.

Tavoitteet ja mittarit

Tavoitteet ja mittarit ovat iso osat vaikuttajamarkkinointia ja ne liittyvätkin hyvin usein esimerkiksi myyntiin, tehokkuuden lisäämiseen ja jonkin osuuden kasvattamiseen. Ne myös toimivat tehokeinona, kun omaa tai yrityksen toimintaa halutaan kehittää. 

Materiaalissamme kerrotaan nyt sekä vaikuttajan omaan toimintaan rakennettavista tavoitteista ja kehittymisen mittareista että yrityksen kampanjoiden tavoitteiden ja mittareiden luomisesta aina sen teoriasta niiden luomiseen joko yksin yritykselle tai yhdessä yrityksen kanssa.

Kirjautuneena jäsenenä pääset lukemaan sivun tästä.

Jokaisella sivulla on nyt sisällysluettelo

Saimme myös testiryhmältämme hyvää palautetta sivujen luettavuudesta ja asioiden löydettävyydestä. Nyt jokaiselta sivulta onkin löydettävissä sisällysluettelo, jonka avulla aiheen parissa navigointi on helpompaa! 

Klikkaamalla sisällysluettelosta haluamaan aihetta, pääsee nyt “hyppäämään” suoraan haluamaansa kohtaan. 

valmistele vaikuttajabrändisi loppuvuoden sesonkeihin

Haluatko osallistua seuraaviin VAMALTAMIIN?

VAMALTAMAT järjestetään seuraavan kerran jälleen kuun toinen keskiviikko klo 17.30 Zoomissa. Heinäkuussa 13.7. järjestettävien VAMALTAMIEN aiheena on ‘Valmistele vaikuttajabrändisi loppuvuoden sesonkeihin’, jonka nauhoite liitetään osaksi tietopankkia. Jäsenet pääsevät rekisteröitymään täältä.

Mikäli et ole vielä VAMA Networkin jäsen, voit lukea lisää jäseneduistamme ja liittyä yhteisöön täältä. Jäsenyyden voi myös maksaa kahdessa osassa!

TUTUSTU JÄSENYYTEEN

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!