InstagramFacebook
Artikkelin Tietopankissa uutuutena BeReal ja päivityksiä pääkuva

Tietopankissa uutuutena BeReal ja päivityksiä

19.11.2022 / Uutiset

Loka-marraskuussa päivitimme tietopankkiimme ajankohtaista sisältöä mm. useamman VAMALTAMAT-nauhoitteen muodossa sekä yhdellä aivan uudella aihealueella! Kerromme nyt, mikä BeReal on, miten se toimii ja kuinka vaikuttaja voi siitä hyötyä tehokkaasti!

BeReal – mikä se on ja miten se toimii?

BeReal on uusi sosiaalisen median kanava, joka on lanseerattu 2019 vuoden lopussa. Sovellus sai suuren suosion 2022 vuoden aikana ja rantautui etenkin Suomeen kesän alussa. Tällä hetkellä sitä on ladattu mm. Apple Storesta yli 30 miljoonaa kertaa.

BeRealin tarkoituksena on tarjota nimensä mukaisesta ihmisten aitoa elämää ilman suodattimia, ilman aikaa suunnitella täydellistä kuvaa tai videota. Se haluaakin tarjota käyttäjilleen autenttisen sosiaalisen median kokemuksen juuri siitä hetkestä, kun ilmoitus julkaista kuva kilahtaa ruudulle.

Jäsenet pääsevät lukemaan BeRealista lisää tietopankin sivulta: Kanavat – BeReal.

Muiden sisältöalueiden päivitykset

Päivitimme tietopankin Instagram-kanavasivua mm. lisäämällä tietoa kuinka syntyvät tehokkaat Reelsit, millaisia Reelsejä algoritmi suosii ja kuinka parhaiten tavoittaa niillä uusia silmäpareja. Päivitmme myös osion ’Tulevaisuuden tuulet maailmalta’, jossa listaamme tietoa kys. kanavan tulevasta kehityksestä ja seuraavista askeleista.

Lisäämme VAMALTAMIEN nauhoitteet joka kuukausi tietopankkiimme jäsenille katsottavaksi. Livenä liittyminen on kaikkien etu, mutta nauhoite on vain jäsenien katsottavissa. Tänä syksynä vierainamme ovat olleet mm. Katariina Ruuskenan Somelaw:lta kertomassa Vaikuttajasopimuksen ABC:stä, Pauliina Ollari Adtractionlta kertomassa tehokkaasta affiliatemarkkinoinnista, Riikka Keinonen-Mäkelä Pohjoisranta BCW -PR-toimistosta kertomassa viestintätoimiston näkökulman vaikuttajamarkkinointiin ja Boksin edustajat kertomassa kuinka rakentaa tehokas kampanjahakemus.

Tulevat lisäykset

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!