InstagramFacebook
Artikkelin Nyt jokainen voi kurkistaa tietopankkiin! pääkuva

Nyt jokainen voi kurkistaa tietopankkiin!

18.1.2023 / Uutiset

Kyllä, luit oikein – jokainen pääsee nyt kurkistamaan tietopankin sisältöön!

Miksi avasimme tietopankin kurkittavaksi kaikille

Visionamme on kehittää vaikuttajamarkkinointilalaa sekä ajaa vaikuttajien etuja heitä auttamalla. Jopa nimemme henkii tätä visiota; se on lyhenne VAikuttajaMArkkinoinnista, Network-sanan luoden mielikuva yhteisöllisyydestä.

”Rupesimme pohtimaan, että kohderyhmämmehän ei kuitenkaan tunne alaa, tai tuntee sitä hyvin vähän eikä välttämättä tiedosta kuinka laaja aihe on.

Miten siis voisimme olettaa, että he kiinnostuvat tietopankin sisällöstä tietämättä tarkasti mitä kaikkea se pitää sisällään?” – Hanna, CMO.

Nyt tietopankissa on siis nähtävillä:

Kaikki loput sisältöalueet ovat edelleen nähtävissä vain kirjautuneille jäsenille.

Kurkista tietopankkiin tästä!

Tietopankissa on neljä eri pääaihealuetta

Tietopankki jakautuu pääasiassa neljään eri aihealueeseen:

Tietopankin sisältö myös laajenee joka kuukausi VAMALTAMIEN webinaarinauhoitteilla sekä muilla päivityksillä joita teemme aina, kun esimerkiksi kanavien toiminnassa tai vaikuttajamarkkinointikentässä näkyy suuria muutoksia!

Näiden lisäksi lisäämme jatkuvasti mm. ladattavaa ja uudelleenkäytettävää sisältöä vaikuttajille, kuten raportointipohja sekä tulevaisuuden mediakortti- ja sähköpostipohjat.

Etkö ole vielä jäsen?

Jäsenyys sopii parhaiten heille jotka

  1. ovat kiinnostuneita bloggaajana, tubettajana, TikTokkaajana tai ylipäätään sisällöntuottajana toimimisesta tai ovat jo kevyesti tätä taivaltaan aloitelleet
  2. ovat sisältöä jo tehneet jonkin aikaa, mutta haluavat viedä oman tekemisensä niin sanotusti seuraavalle tasolle esim. kaupallistamalla oman tekemisensä

VAMA Networkin jäsenyys kannattaa, sillä sen avulla saat mm.

Tutustu muihinkin jäsenetuihimme täällä ja lunasta paikkasi Suomen ensimmäisessä vaikuttajien tietopankissa ja yhteisössä! Jäsenyyden voi maksaa kahdessa osassa.

TUTUSTU JÄSENYYTEEN

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!