InstagramFacebook
Artikkelin Lanseeraustarjous viikonlopun 20.-22.5. ajan! pääkuva

Lanseeraustarjous viikonlopun 20.-22.5. ajan!

20.5.2022 / Uutiset

Vihdoin VAMA Network on lanseerattu! Matkaa rakentamisen osalta on kestänyt reilu kolmen ja puolen kuukauden ajan, mutta ajatustyötä, oppimista vaikuttajamarkkinoinnin kentältä sekä tapojen testaamista olemme molemmat, Johanna ja Hanna, tehneet jo vuosien ajan. Onkin aivan mahtavaa, että saamme jakaa tämän kanssanne.

Matkan kunniaksi tänään perjantaina ja viikonlopun ajan 20.-22.5.  jäsenyyden saa edullisempaan hintaan. Haluamme tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuuden kurkistaa VAMAN syövereihin ja alkaa kehittämään itseään, kuten visiomme ja missiommekin toteaa.

Jäsenedut

Tietopankki
Vaikuttajalle tuotettu, luotettava tietopankki aina kanavien ominaisuuksista kaupallisuuden merkitsemiseen ja oman brändin luontiin. Tietopankkiamme on luomassa ja kasvattamassa joukko alan ammattilaisia. Jokainen webinaari kerryttää lisää materiaalia videomuodossa opiskeltavaksi. Tietopankkia päivitetään joka kuukausi uudella tiedolla ja lisäosioilla.

Tapahtumat
Järjestämme vähintään kerran kuussa kuukauden toisena keskiviikkona klo 17.30 jäsenille suunnatut VAMALTAMAT, eli webinaarin alan ajankohtaisista aiheista. VAMALTAMISSAMME vierailee alan ammattilaisia sen eri osa-alueilta kouluttamassa jäseniämme ja tarjoamassa tietouttaan. Kolme ensimmäistä aihetta on jo julkistettu.

Neuvonta
Saat sekä vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisilta, että mm. lakineuvojilta apua haastavien asioiden selvittämisessä. Neuvontaa kaipaavia tilanteita saattavat olla mm. isojen sopimusten ehdot, yhteistöiden hinnoittelu tai kiistatilanteet. Tarjoamme neuvontaa sekä osana jäsenyyttä, että erikseen ostettuna, myös yhteistyökumppaneidemme kautta.

Yhteisö
Vain VAMA-jäsenyyden ostaneille vaikuttajille suunnatussa Facebook-ryhmässä pääsee kysymään neuvoa, keskustelemaan ja verkostoitumaan muiden vaikuttajien kanssa. Tavoitteemme on pitää yhteisö mahdollisimman vaikuttaja-painotteisena. Emme esimerkiksi hyväksy brändien, toimistojen tai yritysten omia mainoksia ja moderoimme ryhmää jatkuvasti.

Pääset lukemaan lisää jäseneduista täällä.

Jäsenyyden osto

Jäsenenä saat tunnusten luontipäivästä seuraavien 365 päivän ajan pääsyn kaikkiin jäsenetuihimme. Ajalla 20.-22.5.2022 jäsenyys maksaa 119 € (sis alv), normaalihintaisena se on 149 € (sis alv).

Tilauksen voit tehdä tämän lomakkeen kautta.

Iloisia hetkiä tietopankin ja yhteisön parissa!

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!