InstagramFacebook
Artikkelin Jäsenuudistus: Valittavaksi kuukausijäsenyys pääkuva

Jäsenuudistus: Valittavaksi kuukausijäsenyys

16.3.2023 / Uutiset

Oletko halunnut testata onko VAMA Networkin tietopankki ja yhteisö sinua varten, mutta vuodeksi sitoutuminen on mietityttänyt?

Ei hätiä, sillä nyt voit kokeilla yhteensopivuutta matalan kynnyksen kuukausijäsenyyden avulla!

Koska visionamme on kehittää vaikuttajamarkkinointilalaa sekä ajaa vaikuttajien etuja heitä auttamalla on vain luontaista, että pyrimme mahdollistamaan tietopankin ja kaikkien jäsenetujen käytön mahdollisimman monelle.

Vaikka perut jäsenyyden kesken laskutuskauden, pääsysi materiaaleihin loppuu vasta kuluvan, jo maksamasi kauden loppuessa. Jäsenyys on automaattisesti uusiutuva perumiseensa asti ja voit tilauksen jälkeen tarkastella sen tilaa Oma tili -sivulta.

Uudistimme myös jäsenyyden tilausprosessin ja siinä missä ennen vasteaikamme oli 1-2 työpäivää käyttäjätunnuksen aktivointiin, aktivoituu käyttäjätunnus nyt automaattisesti heti tilauksen jälkeen. 

TUTUSTU JÄSENYYTEEN

 

Etkö ole vielä jäsen?

Jäsenyys sopii parhaiten heille jotka

  1. ovat kiinnostuneita bloggaajana, tubettajana, TikTokkaajana tai ylipäätään sisällöntuottajana toimimisesta tai ovat jo kevyesti tätä taivaltaan aloitelleet
  2. ovat sisältöä jo tehneet jonkin aikaa, mutta haluavat viedä oman tekemisensä niin sanotusti seuraavalle tasolle esim. kaupallistamalla oman tekemisensä

Jäsenetuina ovat jokaiselle liittyneelle mm.

Tarkat yksityiskohdat kaikista eduista löydät Jäsenyys-sivulta.

TILAA JÄSENYYS

 

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!