InstagramFacebook
Artikkelin BLACK FRIDAY -hulinat saapuivat VAMAAN pääkuva

BLACK FRIDAY -hulinat saapuivat VAMAAN

25.11.2022 / Uutiset

Black Friday -hulinat yltävät nyt ensimmäistä kertaa myös VAMA Networkiin! Pohdimme ensin lähtöämme mukaan kyseiseen kampanjaan, mutta päätimme visiomme ja missiomme lähes vaativan sitä.

Lähdimme mukaan ihan vaan siksi, että missiomme on ajaa vaikuttajien etuja kehittämällä heidän ammattitaitoaan, tukemalla alan kehitystä ja edistämällä yhteisöllisyyttä. Tämä tukee koko VAMA Networkin visiota, jonka on vaikuttajamarkkinointialan kehittäminen vaikuttajien ammattitaitoa kasvattamalla.

Ja mitä useampi pääsee hyötymään tietopankista, yhteistyökumppaneiden eduista sekä sparraavasta yhteisöstä, sitä parempi!

Mikäli VAMAn jäsenyys on vielä tuntematon, tässä nopea kertaus:

Ja ps. saamme ensi vuonna myös ensimmäiset erikseen ostettavat koulutukset tulille, joihin jäsenet pääsevät tietenkin etuhintaan 😉

Black Friday -tarjous 12kk jäsenyydelle on voimassa pe-su 25.-27.11.2022 koodin BLACKFRIDAY kanssa syöttäessäsi sen jäsentilauslomakkeen Lisätiedot-kenttään.

 

Vaikuttajilta saavamme palautteet ovat kaikki aivan kultaa! 👇

”Mulla ei oo kun pelkkää hyvää sanottavaa 😍 Tietopankki on ollu ihanan kattava (on eri kanavista, juridisista asioista, kuinka erottua muista…). Oon monesti pohtinu, että ei oo todellakaan paha hinta tuo 149€/vuosi, kun miettii mitä kaikkee siihen kuuluu!”

@ihantaruvaan
213 seuraajaa Instagramissa

 

”Siis wau, se on eka sana joka tulee mieleen kun oon käynyt läpi Vaman nettisivuja. Jokaisen vaikuttajan urasta haaveilevan pitäisi ainakin olla Vaman jäsen sillä tieto joka sivuilla on aivan timanttista. Ja toki myös kokeneemman vaikuttajan. Itse sain ainakin todella paljon hyviä vinkkejä ja näkökulmia asioihin.

Vamaltamat vaikuttivat myös todella hyviltä ja sisällöt tuleviin valmaltamiin oli ihan huippuja.”

@henriikkajohanna
11,5k seuraajaa Instagramissa

 

”Tietopaketti oli tosi kattava! Itse pidin erityisesti PR & KAUPALLISUUS osiosta, joka tarjosi minulle (monta vuotta somea tehneellekin!) uutta tietoa selkeästi jaoteltuna! + vinkkejä esim yhteistöiden raportointiin. Koulutukset ja alekoodit koulutuksiin tuovat hyvää lisäarvoa VAMA jäsenyydelle.

Upeaa, että nyt ylipäätään löytyy tällainen sivusto, jossa on KAIKKI näin laajasti toimialan sisäiset käytännöt.”

@vilmavaakanainen
4,3k seuraajaa Instagramissa

 

”VAMA tietopankki on kattava perustietopaketti monesta aihealueesta ja itseäni on erityisesti ilahduttanut miten sitä selkeästi päivitetään jäseniä ja palautetta kuunnellen. Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea hyödyllistä pidempiaikainen jäsenyys tuo tullessaan!”

@kaviaarista_arkeen
4,8k seuraajaa Instagramissa

 

TILAA JÄSENYYS TÄSTÄ

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!