InstagramFacebook
Artikkelin Instagram Threads ja muut päivitykset ovat täällä! pääkuva

Instagram Threads ja muut päivitykset ovat täällä!

16.12.2023 / Uutiset

Instagram Threads on viimein saapunut Suomeen! Tämä, ja paljon muuta löytyy nyt tietopankin syövereistä palvellen niin vaikuttajia, kuin pienyrittäjiä ja muita media-alan ammattilaisia!

Instagram Threads – mikä se on?

Threads on Instagramin tiimin luoma sovellus, joka laajentaa Instagramin suosittua konseptia tekstipohjaiseen jakamiseen. Ominaisuutta on myös kuvattu ”Instagramin versioksi X:stä” (ent. Twitter), sillä sen toimintalogiikka on hyvin samanlainen.

Threads tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden luoda reaaliaikaisia päivityksiä, kuvia ja videoita sisältäviä tekstejä sekä osallistua julkisiin keskusteluihin. Yhdysvalloissa Threads lanseerattiin kesällä 2023, mutta Suomeen se saatiin vasta joulukuun 2023 puolivälissä.

Threads on tarkoitettu niin vaikuttajille, kuin arkikäyttäjillekin, tarjoten oman tilansa reaaliaikaisille päivityksille ja keskusteluille. Nähtäväksi jää, kuinka tehokkaaseen käyttöön Threads jää. 

Jäsenenä voit lukea siitä lisää vaikuttajien näkökulmasta täältä! Käsittelimme Threadsia myös syksyn webinaarissamme ”Somekanavien viimeisimmät muutokset.”

Mikä on Instagram Threads

Muiden sisältöalueiden päivitykset

Olemme lähiaikoina päivittäneet isolla kädellä lähes jokaista sisältöaluetta ja tuoneet muutaman uuden aihealueen tietopankkiin!

Etenkin somekanavia koskien teimme laajemmat päivitykset syksyn Somekanavien viimeisimmät muutokset -webinaariimme pohjaten ja sen sisältöä laajentaen. Instagram Threadsin lisäksi olemme päivittäneet tietoa ja käyttövinkkejä esimerkiksi Kanavista ja Tilauksista.

Tekoäly sisällöntuotannossa on tänä vuonna ollut erityisen ”kuuma peruna”, jonka vuoksi olemme laajentaneet tietopankkia tarkoilla esimerkeillä sekä webinaarilla aiheen tiimoilta.

Someturva kävi vieraanamme kesäkuussa kertomassa somehäirinnästä ja sen vaikutuksista vaikuttajan työhön. Webinaari on edelleen katsottavissa ja siinä käsitellään mm. kuinka somehäirintää voi estää ja kuinka sitä käsitellä.

Vuoden 2023 viimeisestä VAMALTAMAT-webinaarista toimme lisäksi uuden alueen perinteisistä mediasuhteista ja -näkyvyydestä, jossa asiantuntijana toimii pitkän linjan viestintäyrittäjä ja Vaikuttajamedian viestintäjohtaja, Riina Keinonen-Mäkelä.

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!