InstagramFacebook
Artikkelin AVOIMET OVET: Boksi.com kertoo kuinka tehdä menestyvä kampanjahakemus pääkuva

AVOIMET OVET: Boksi.com kertoo kuinka tehdä menestyvä kampanjahakemus

2.8.2022 / Uutiset

“Kilpailu on liian kovaa ja erottautuminen vaikeaa” – kuulostaako tutulta? Nyt Boksi.comin Ruska Vanonen ja Suvi-Sofia Vainio tulevat kertomaan kuinka luoda tehokas, helposti lähestyttävä ja tarjouskilpailun voittava kampanjahakemus! Samalla tapahtumassa käydään läpi kuinka yhteistyö kannattaa hinnoitella.

VAMALTAMAT ovat pääosin jäsenille tarkoitetut ”iltamat”, joissa käsitellään alan ajankohtaisia aiheita, jaetaan vinkkejä ja rakennetaan yhteishenkeä vaikuttajien kesken. Kyseessä ovat pääosin jäsenille tarkoitetut ”iltamat”, joissa käsitellään alan ajankohtaisia aiheita, jaetaan vinkkejä ja rakennetaan yhteishenkeä vaikuttajien kesken.

Tapahtuman lopussa säästämme aikaa kysymyksille päivän aiheeseen liittyen ja tarjoamme alennuskoodin VAMAN jäsenyydestä kiinnostuneille!

Nauhoite tulee myöhemmin katsottavaksi rekisteröityneille. Rekisteröitymällä webinaariin tilaat samalla uutiskirjeemme.

VAMALTAMAT on nyt pidetty ja rekisteröityneet ovat saaneet nauhoitteen. Jäsenet voivat katsoa sen osana tietopankkia täältä.

Mikäli haluat oppia menestyvän kampanjahakemuksen kirjoittamisesta ja kuulla mehukasta keskustelua osallistujien kanssa mm. hinnoittelusta, kannattaa tilata jäsenyys! Tämä webinaarinauhoite on vain yksi useista eduistamme.

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!