InstagramFacebook
Artikkelin Vuosi 2022 oli VAMALLE ikimuistoinen pääkuva

Vuosi 2022 oli VAMALLE ikimuistoinen

8.1.2023 / Uutiset

Vuosi 2022 jää VAMAN historiaan mm. sen perustamisvuotena ja vuotena, jolloin otettiin ensimmäiset kehitysaskeleet kohti visiomme toteutumista.

VAMA Network perustettiin toukokuussa 2022

Keväällä 2022 pohtiessamme VAMA Networkin perustamista, oli visiomme selkeä. Se, millä tavalla visioon päästäisiin, vaati useita tunteja pohtimista ja sitäkin useampia viikkoja toteuttamista.

Visiomme on vaikuttajamarkkinointialan kehittäminen vaikuttajien ammattitaitoa kehittämällä.

Tästä syntyi missio, joka loi pohjan VAMAN toiminnalle: ajaa vaikuttajien etuja kehittämällä heidän ammattitaitoaan, tukemalla alan kehitystä ja edistämällä yhteisöllisyyttä.

Toukokuussa 20.5. VAMA näki päivänvalon ja olemassa olomme noteerattiin heti Markkinointiuutisissa. Toiveissamme oli alun perin saada tietopankki ja yhteisö lanseerattua jo huhtikuussa, mutta materiaalin erittäin seikkaperäinen kokoaminen ja rakentaminen, sekä VAMALTAMIEN suunittelu tulevia jäseniä varten, oli ”myöhästymisen” arvoista.

VAMA Network Jäsen Badge ja sertifikaatti 2022

Yllä näet esimerkin Sertifikaatista sekä Badgesta.

VAMALAISET tunnistaa sertifikaatista ja badgesta

Syksyllä lanseerasimme VAMALAISILLE oman sertifikaatin sekä badgen, joista heidät tunnistaa nyt ja tulevaisuudessa.

Sertifikaatti ja badge kertovat muille vaikuttajille, brändeille ja toimistoille, että tämä vaikuttaja on omistautunut toimimaan oikein, haluaa kehittyä vaikuttajana sekä edistää samalla alaa ja sen toimintaa.

Hänellä on myös takanaan ja tukenaan joukko samanhenkisiä vaikuttajia ja hän on osa alati kehittyvää yhteisöä. Olemmekin saaneet jakaa ilahduttavan määrän sekä sertifikaattejä, että badgeja vuonna 2022. Esimerkiksi Henriikka Johanna on ottanut sertifikaattinsa käyttöön bloginsa sivupalkissa.

VAMALTAMAT, eli kuukausittaiset webinaarimme, ovat saaneet jalansijaa

Vuonna 2022 järjestimme yhteensä 7 webinaaria, yhden jokaisena kuukautena kun VAMA on ollut olemassa. Näiden lisäksi järjestimme jäsenille elokuussa Kesäjuhlat yhdessä Vaikuttajamedian kanssa.

Vuonna 2022 meillä on ollut mukana moni upea vieras ja sitäkin mahtavampia aiheita:

Syksyllä myös teimme päätöksen, että webinaari-muodossa järjestetyt VAMALTAMAT ovat livestriimattuna avoimina kaikille.

Kevään 2023 tapahtumakalenteri on jo osaltaan muotoutunut ja tammikuussa Johanna aloittaa kertomalla Kuinka määrittää oma vaikuttajabrändi ja helmikuussa keskitymme kertomaan Vuoden 2023 vaikuttajamarkkinoinnin trendit. Loppukeväälle ja -vuodelle meillä tulee olemaan mahtavia vieraita kertomassa omasta intohimon aiheestaan!

Voit selata kaikkia tulevia tapahtumiamme Tapahtumat-sivulla.

VAMA Network tietopankki päivitykset BeReal

Tietopankki on kasvanut usealla eri aihealueella

Esimerkiksi vuoden 2022 aikana räjähdysmäisesti kasvanut BeReal on nyt esiteltynä tietopankissa, samoin entistä laajemmat ohjeet Instagramissa menestymiseen.

Myös Managerin hankinta ja managerityön luonne on viime vuoden uusi valtaus. Tavoitteet ja mittarit -sivu sekä Kampanjaraportoinnin ohjeet (sekä ladattava raportointipohja!) ovat laajentaneet tietopankkia.

Näiden laajennusten lisäksi jokainen pidetty VAMALTAMA-webinaari laajentaa tietopankkia nauhoitteellaan entisestään sekä uudella sisältömuodolla, että laajentamalla sisältöä aiheen ympärillä.

Ps. Avaamme pian tietopankin otsikkotason selausmahdollisuuden myös ei-jäsenille. Näin pystymme tarjoamaan entistä laajemman katsauksen tietopankin aiheisiin!

Vuosi 2023 tuo tullessaan laajemmat jäsenedut

Olemme arvioineet nykyisiä yhteistyökumppaneitamme ja kuunnelleet palautetta jäseneduista joita he tarjoavat. Näiden vuoksi olemmekin päättäneet laajentaa vuoden 2023 jäsenetuja, joista hyötyvät sekä nykyiset että uudet jäsenet.

Yksi näistä tulee olemaan 30 minuutin sparraushetki VAMAN omistajien Hannan tai Johannan kanssa haluamastaan aiheesta.

Kerromme lisää uusista jäseneduista myöhemmin, johon asti vuoden 2022 ovat edelleen voimassa.

Vuodelle 2023 meillä on suunnitelmissa myös entistä laajempi tietopankki, joka laajenee mm. näillä aiheilla:

Etkö ole vielä jäsen?

VAMA Networkin jäsenyys kannattaa, sillä sen avulla saat mm.

Tutustu muihinkin jäsenetuihimme täällä ja lunasta paikkasi Suomen ensimmäisessä vaikuttajien tietopankissa ja yhteisössä! Jäsenyyden voi maksaa kahdessa osassa.

VAMA Network on vuonna 2022 perustettu vaikuttajille suunnattu yhteisö. VAMAN tavoitteena on olla kaikkien vaikuttajien ja vaikuttajiksi haluavien ensisijainen tietopankki, tuki ja yhteisö kaikessa vaikuttamiseen liittyvässä. VAMA Network on osa Vaikuttajamedia Suomi Oy:ta.

error: Hups! Sisällön tulostaminen ja/tai uudelleenkäyttö on kielletty!